madrid ens roba

Tema en 'General' iniciado por Zeds, 25 Nov 2012.

 1. Dir que Madrid ens Roba pot semblar a primera vista una expressió forta o en tot cas una exageració. Tenim dades que demostren que és una veritat com un temple. Dins la darrera dècada del segle XX varen sortir nombrosos estudis realitzats per universitats i també per entitats financeres que posaven de manifest que hi havia unes comunitats autònomes que amb els seus impostos finançaven altres territoris. Els territoris més beneficiats per aquesta política de governs socialistes i populars són Extremadura, Andalusia i Astúries. Els més perjudicats les Illes Balears, Catalunya i València. La xifra estimada de dèficit fiscal de les Balears és d’uns 3.500 milions d’euros anuals. O sigui, dels impostos que es recapten a les nostres illes, prop de 8.000 milions d’euros, només retornen amb inversions a la Comunitat Autònoma menys de 4.500.
  Fins l’any 2005 aquestes dades eren estimatives, a partir d’aleshores són oficials perquè el mateix Ministeri d’Economia va publicar les balances fiscals. Són coses que no surten gaire per la premsa però que s’han de saber i més ara dins una època de crisi en què qualsevol euro és ben rebut. Tres mil cinc-cents milions d’euros anuals per una societat de poc més d’un milió de persones com és la balear suposa un cop econòmic molt fort. Amb els nostres impostos es paguen serveis a Andalusia o Extremadura que aquí no tenim. El govern de Madrid ens tracta com una colònia fiscal. Només amb la independència ho solucionarem.
  [​IMG]
   
 2. [font=clean, Arial, Helvetica, sans-serif]Fuego camina conmigo[/font]
   
 3. Bien buen y si me cago en tu puta madre¿ A cosa cambia?
   
 4. no perquè madrid ens segueix robant
   
 5. q asco el catalan
   
 6. teniu enveja dels catalans
   
 7. madrid os oprime
   
 8. Llevo años sin usar el catalan y no voy a empezar hoy a hacerlo
   
 9. madrid ens roba!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
   
 • Comunidad

  Welcome to the community Forotrolls!

  Los individuos de este foro somos seres humanos muy inteligentes y peligrosos y te vamos a entrenar para luchar y sobrevivir en este mundo. No importa quién seas o de donde vengas, pertenecerás a la hermanandad "El legado del Oso Rosita"

  "Jehová guardará tu salida y tu entrada." Salmos. 121:8
 • Navegación Rápida

  Abrir la Navegación Rápida

 • Nuestro Futuro

  Forotrolls, es un grupo de líderes comunitarios representando a varias agencias sin fines de lucro, así como a algunos "negocios ocultos". Tenemos implantado un Sistema de Donaciones por las cuales cubrimos el mantenimiento y hospedaje del mismo.

  Realizar una donación es totalmente libre y voluntaria, si deseas ayudarnos. Valora tú mismo el foro y decide.

  Donar!