Detingut a Castelló per amenaçar amb "massacrar el poble"

Tema en 'General' iniciado por DeroVolk, 10 Ago 2013.

 1. [​IMG]

  L'arrestat, de 38 anys, va colgar vídeos a internet ensenyant a fer explosius casers amb una botella i gasolina - A un dels blogs mostrava com deixava morir a un gos i es confesava admirador del terrorista islámic Bin Laden


  NEREA SORIANO CASTELLÓ La Guàrdia Civil va detenir dimecres un veí de la Vall d'Uixó, A. B. G. de 38 anys, acusat de fer apologia de l'ús de les armes i fer amenaces greus a la societat a través d'internet, on tenia dos blocs, i on va arribar a amenaçar amb "massacrar al poble", a més de mostrar com fabricar un còctel Molotov . A l'arrestat se li considera suposat autor d'un delicte d'amenaces greus i una falta de maltractament a animals ja que en un dels blocs mostrava com deixava morir un gos i es confessava admirador del terrorista islàmic Bin Laden. En un d'aquests vídeos proposa "destruir" als aturats tirant un explosiu casolà a la via en el moment que passi un tren. "Vaig a ensenyar-los com fer sacrificis. Això és una ampolla d'un litre, l'omplim amb mig litre de gasolina, fiquem un drap, lugo busquem un pont, si pot ser que hagi vies perquè passi el tren. Quan passi agafem l'encenedor i hi calem foc, que és el que vol el mercat. Ànim aturats, a sacrificar ", relata.
  En una altra de les publicacions critica el riu subterrani que diu "només beneficia el burgès i no a l'agricultor ni l'assedegat" pel que proposa "volar les coves de la Vall d'Uixó", a més d'amenaçar la corporació local. En un altre vídeo manifesta la seva "confiança" que Bin Laden "segueixi viu" i que l'anunci de la seva mort sigui "propaganda de l'enemic". "És l'amic principal d'Espanya, l'aliat, espero que no sigui així", assegura referint a la mort del líder terrorista. L'arrestat també es burla d'una jove de la Vall d'Uixó que va ser violada a qui defineix com una "nena pija que reia quan queien les iaies". "No es pot permetre que uns tinguin tant i altres tan poc i si perquè els rics s'assabenten cal matar, es mata i se'ls viola. La revolució és així", afegia.
  Un altre vídeo significatiu és un en què apareix al capdamunt d'una muntanya portant una de les armes confiscades per la Guàrdia Civil, una metralladora model Alfa 44 considerada com a arma de guerra. Diu que cada vegada se'n va més gent a treballar fora i que els que es quedin a la Vall d'Uixó, que defineix com "porca claveguera", "la seva situació serà de misèria total on morir, o matar morint, és una solució acceptable" . L'actuació de la Benemèrita es va realitzar arran de la informació que van obtenir els agents en relació a una persona que, presumptament, estava fent ostentació de la possessió d'armes de guerra en una pàgina de vídeos a internet.
  Davant els indicis que apuntaven que s'estigués produint algun tipus de delicte, els guàrdies civils van iniciar una investigació més exhaustiva en què van comprovar que el sospitós havia pujat fins a 91 vídeos a una pàgina d'internet on suposadament feia apologia de l'ús d'armes per a " amenaçar la societat ", segons fonts de la Guàrdia Civil. Així mateix, l'ara detingut escrivia 02:00 blocs en què, entre altres coses, mostrava com deixava morir un gos, realitzava tot tipus d'amenaces, apologia de la violència i arribava a confessar admirador de les idees i personalitat de Bin Laden. En el transcurs de la investigació es va realitzar un registre a la vivenda del detingut on van intervenir una arma simulada, una carrabina d'aire comprimit i una metralladora model Alfa 44, considerada com a arma de guerra. Per tots aquests motius, els agents van procedir a la seva detenció com a suposat autor d'un delicte d'amenaces greus i una falta de maltractament als animals.

  ---

  :aplauso4::bow2:
   
 2. Me cague en sa mare, que es talle els ous i deixe en pau als gossos i als animals
   
 3. Vall d'Uixò :meparto::meparto::meparto::meparto::meparto:
   
 4. què
   

 5. No et recordes d'aquell CSI? :elrisas:
   
 6. No :roto2:
   
 7.  

 8. mosskau
   
 • Comunidad

  Welcome to the community Forotrolls!

  Los individuos de este foro somos seres humanos muy inteligentes y peligrosos y te vamos a entrenar para luchar y sobrevivir en este mundo. No importa quién seas o de donde vengas, pertenecerás a la hermanandad "El legado del Oso Rosita"

  "Jehová guardará tu salida y tu entrada." Salmos. 121:8
 • Navegación Rápida

  Abrir la Navegación Rápida

 • Nuestro Futuro

  Forotrolls, es un grupo de líderes comunitarios representando a varias agencias sin fines de lucro, así como a algunos "negocios ocultos". Tenemos implantado un Sistema de Donaciones por las cuales cubrimos el mantenimiento y hospedaje del mismo.

  Realizar una donación es totalmente libre y voluntaria, si deseas ayudarnos. Valora tú mismo el foro y decide.

  Donar!